Ons bestuur

Maak kennis met het CYP-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de jongste netwerkvereniging van Nederland? De inmiddels 4 jaar bestaande netwerkvereniging CYP wordt met veel enthousiasme gerund en bestuurd door onderstaande grondleggers. Ieder bestuurslid bekleed binnen de vereniging zijn functie. In de afgelopen jaren is een goede samenwerking ontstaan tussen de bestuursleden. Inmiddels draait het bestuur als een geoliede machine. Maak kennis met het bestuur van netwerkvereniging CYP.  Hier exclusief getoond met ieder zijn eigen verhaal.

Peter Kok

Voorzitter

Met een enorme bak aan ervaring als succesvol ondernemer wordt Peter binnen en buiten CYP bestempeld als dé adviseur binnen onze ondernemende vereniging.

Arnold Schmale

Senior Advisor

Tikkeltje (eigen)wijs en soms een beetje workaholic. Het gerucht gaat dat hij de CYP-bijeenkomsten in de avonduren voorbereid met een glas whisky en een goede sigaar.

Aris Baars

Evenementenorganisator

'Vliegende keep', klein van stuk, groot van daden. Zorgt ervoor dat alle ballen in de lucht blijven. Deze Napoleon heeft ook een Master in pitchen.

Mark van der Ree - Doolaard

Secretaris & penningmeester

Verslaafd aan sportvissen en Excel-termen weet hij als geen ander hoe de financiële wereld in elkaar steekt. Met Mark kun je uit vissen gaan of lekker motor gaan rijden!

Floris Snoek

Marketing

Dé fotograaf binnen CYP, en dan niet zo een die een foto van z’n lunch met een filtertje op Instagram zet, nee alles wordt deskundig vastgelegd met zijn supersonische camera.

Erwin van de Pol

Marketing

Houdt niet van ellenlange vergaderingen maar van keiharde actie. Weet met z’n charme telkens weer nieuwe leden aan te trekken en CYP verder op de kaart te zetten.

Martijn Meeuse

Senior Adviser

De koning binnen de netwerkwereld en daarom onmisbaar als adviseur van het CYP-bestuur. Zijn functie als adviseur heeft Martijn te danken aan zijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven.

Rogier Harms

Junior Advisor

De man die op de goede vlakken de belichaming is van de VOC-mentaliteit. Blik op oneindig, wind in de zeilen en oog voor de toekomst. Wil jij meevaren op zijn ideeën? Lid worden van CYP en starten met het bevaren van de ondernemerszeeën!

Vragen? Laat het ons weten!