Over CYP

Welkom bij de jongste netwerkvereniging van Nederland!

Lees hier over het ontstaan en de CYP-visie.

Hoe het allemaal begon...

Het is een warme zomerdag. Met zijn zevenen zitten we op een terras in hartje Amersfoort. Onder het genot van een glas bier bespreken we de actualiteiten van de hedendaagse economie. Zo komt ook het onderwerp “de jonge professional” ter sprake. We bespreken hoe je succesvol kan zijn als jonge professional. Iemand die al wat langer meedraait op de arbeidsmarkt heeft simpelweg meer connecties, suggereert één van ons.

Degene die naast hem zit zet zijn glas bier op tafel en zegt: ”waarom hebben we nog niet gehoord van een businessclub voor jonge professionals? Ik heb een idee!… Wij moeten een business club op gaan richten die interessant is voor dé jonge ondernemer.” Die mooie zomerdag was het begin van wat nu is uitgegroeid tot het hedendaagse ”Connecting Young Professionals”.

Het bijzondere doel van CYP...

Concreet, wij creëren vaste grond onder de voeten van de jonge professionals. Wij bereiken dat door middel van het uitbreiden van zijn of haar netwerk op een professionele, gezellige en vooral energieke manier. Zo word de kloof overbrugt die er ligt tussen de professional en de jonge professional. “Waar staan wij over 5 jaar?” Deze vraag stellen veel bedrijven in hun visie. Wij stellen een andere vraag: “waar sta jij als lid over 5 jaar?”

Wij willen jou na die jaren als een succesvolle jonge professional met een waardevol netwerk zien. Optimaal gebruik maken van je connecties en een actief ledenbestand. Zo blijft CYP de leukste en waardevolste business club voor de jonge professional, draag jij daar aan bij? Meld je aan via deze website en ervaar het zelf!

Vragen? Laat het ons weten!